Sic! uudistui ja täydentyi podcastilla

© GettyImages/mustafabilgesatkin

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean julkaisema, terveydenhuollon ammattilaisille, muille lääkealan toimijoille ja sidosryhmille suunnattu Sic!-lehti uudistui toukokuussa. 

– Täysin uudenlainen formaatti ja ulkoasu on muokannut Sic!-lehdestä puhtaasti verkkolehden, jota se on itse asiassa ollut jo vuoden 2020 alusta, kun painetun lehden julkaisu lopetettiin, Sic!-lehden lääketieteellinen päätoimittaja Tiina Kuosa kertoi lehden julkaisun yhteydessä.

Uudistuksen toteutuksessa otettiin erityisesti huomioon verkkosivuston käytettävyys ja vaatimusten mukainen saavutettavuus. 

Sic!-lehden uudessa formaatissa kaikki artikkelit ovat omia itsenäisiä julkaisuja, jotka listautuvat etusivulle ja aiheiden mukaisille kategoriasivuille aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. 
Uusista julkaistuista artikkeleista kerrotaan noin kerran kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä.

Sic! Puheenvuoro -podcast käynnistyi

Täysin uutena osana lehteä käynnistyi Sic! Puheenvuoro -podcastsarja. Julkaistuissa jaksoissa on käsitelty lääkehuollon käsittämistä, itsehoitolääkkeiden turvallisuutta sekä lääkehoidon riskejä.

– Podcastilla haluamme tuoda Fimean vahvemmin mukaan lääke- ja laitealan keskusteluun asiantuntijanäkökulmallamme uudenlaisin keinoin. Uusi avaus osoittaa, että olemme uudistumiskykyinen ja erityisesti uudistumishaluinen virasto, toteaa Fimean ylijohtaja, Sic!-lehden päätoimittaja Eija Pelkonen. 

Lue ja kuuntele lisää

Tutustu Sic!-lehden verkkosivuihin

Kuuntele Sic! Puheenvuoro -podcastia

Tilaa Sic!-lehden uutiskirje